Magnesium pidolaat

Magnesium pidolaat is een organisch gebonden magnesiumvorm en wordt daardoor erg goed opgenomen in het lichaam. Het is een combinatie tussen magnesium en pidolinezuur. Pidolaat is van essentieel belang bij de vorming van collageen in je huid, kraakbeen en gewrichten. Daarom is magnesium pidolaat zeer geschikt om toe te passen voor het behoud van sterke botten en tanden.

Filter

Toont alle 3 resultaten

De werking van magnesium pidolaat

Magnesium pidolaat supplementen bevatten magnesium in een organische, natuurlijk gebonden vorm, namelijk als pidolaat. Deze pidolaat verbinding wordt heel goed opgenomen (meer dan 90%) in het lichaam. Het wordt opgenomen via de rode bloedcellen waardoor het efficiënt verspreidt over de lichaamscellen.

Uit pidolaat wordt door je lichaam hydroxyproline gevormd, dat is een aminozuur dat nodig is voor de vorming van collageen. Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en houdt de structuur en sterkte van bindweefsels, zoals botten, kraakbeen, bloedvaten en je huid intact. Zo zorgt magnesium pidolaat voor sterke botten, soepele gewrichten, een gezond gebit en stevige huid.

Opname en werking van magnesium pidolaat supplementen

Waar is magnesium pidolaat goed voor?

Magnesium pidolaat is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Het zorgt voor een optimale vorming van collageen en heeft daarom o.a. de volgende voordelen:

  • Goed opneembare vorm van magnesium
  • Soepele gewrichten
  • Sterke botten
  • Stevige en elastische huid
  • Sterke tanden

Magnesium pidolaat supplementen kopen

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van magnesium pidolaat supplementen? Via de filterfuncties op deze pagina selecteer je eenvoudig het productaanbod dat voor jou geschikt is. Wij vergelijken dagelijks de prijzen van de pidolaat supplementen zodat je online kunt bestellen voor de beste prijs.

Bevalt jouw huidige magnesium pidolaat supplement goed? Dan kun je op de productpagina ook een prijsalarm instellen en ontvang je van ons automatisch een e-mail wanneer jouw supplementen in de aanbieding zijn.

WelkMagnesium.nl
Logo