Magnesium glycerofosfaat

Magnesium glycerofosfaat is een organisch gebonden supplement bestaande uit drie belangrijke voedingsstoffen: magnesium, glycerofosfaat en fosfor. Het kan zorgen voor soepele spieren, meer energie en geestelijke veerkracht. Deze natuurlijke vorm van suppletie heeft een hoge opname en wordt goed verdragen je maag en darmen. Magnesium glycerofosfaat is niet laxerend en daarom zeer geschikt voor mensen met darm- en verteringsstoornissen.

Filter

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

De werking van glycerofosfaat

De werking van magnesium glycerofosfaat is uniek, omdat het de eigenschappen van drie voedingsstoffen combineert.

Magnesium is voor ons lichaam een belangrijk mineraal voor o.a. het zenuwstelsel, het hart, de bloedvaten, de spieren en de botten. Het speelt echter niet alleen bij fysieke processen, maar ook bij mentale processen een rol. Zo draagt het onder meer bij tot vermindering van vermoeidheid, verhoogt het de concentratie, zorgt het voor een goede nachtrust en kalmeert het bij stress, angst en depressie.

Glycerofosfaat is een stof dat je lichaam nodig heeft voor de productie van fosfolipiden. Fosfolipiden zijn de bouwstenen van alle celmembranen in ons lichaam. Vooral hersencellen zijn rijk aan fosfolipiden.

Fosfor zorgt voor een goede energiestofwisseling en draagt samen met calcium en magnesium bij tot sterke botten.

Magnesium glycerofosfaat heeft van de organische soorten magnesium het hoogste gehalte elementair magnesium (12,5%). Daarnaast heeft het de beste oplosbaarheid en een betere verdraagzaamheid door de maag en darmen. Hierdoor heeft het minder snel bijwerkingen als misselijkheid en diarree.

De opname en werking van magnesium glycerofosfaat supplementen

Magnesium glycerofosfaat kopen

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van magnesium glycerofosfaat supplementen? Via de filterfuncties op deze pagina selecteer je eenvoudig het productaanbod dat voor jou geschikt is. Wij vergelijken dagelijks de prijzen van de supplementen zodat je online kunt bestellen voor de beste prijs.

Bevalt jouw huidige magnesium glycerofosfaat? Dan kun je op de productpagina ook een prijsalarm instellen en ontvang je van ons automatisch een e-mail wanneer jouw supplementen in de aanbieding zijn.

WelkMagnesium.nl
Logo